top of page

Skins-Facials

Acne

Wat zijn Skins-Facials?

SkinsClinique heeft iedereen iets te bieden. Ook als men geen last heeft van een huidaandoening is het van groot belang de huidconditie te verbeteren en te onderhouden. Skins-Facials zijn schoonheidsspecialistische behandelingen op hoog niveau; Voor iedereen die de huid wil verzorgen en de conditie optimaal wil behouden.

 

Heeft u een speciale gelegenheid of wilt u iemand een gezichtsbehandeling cadeau doen? Ook daar zijn skins-facials het perfecte kado om te geven!

Basic Skinsfacial
Een gezichtsbehandeling die gericht is op het reinigen van de huid. Iedereen heeft weleens last van onzuiverheden. Tijdens deze facial wordt een uitgebreide dieptereiniging uitgevoerd. Behandeling bestaat uit: Reiniging, scrub, stomen, dieptereiniging, masker, dagverzorging. De basic skinsfacial is voor alle huidtypen, maar vooral voor de onzuivere huid die een grondige reiniging nodig heeft.


Skins-Fitness

Bindweefselmassage & Cupping - Een bindweefselmassage is een perfecte manier om de huidconditie te verstevigen. Het is een intensieve vorm van massage, bestaande uit diepe knedende of rollende massagegrepen. De massage wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in het lichaam. Door de diepe massagetechniek vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen), waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing. Het activeert de doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De stofwisseling wordt geactiveerd, hierdoor kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd.  Door middel van siliconen cups wordt de afvoer versterkt. Door het zuignap effect wordt extra collageen en elastine aangemaakt. Een echte work-out voor de huid!

Skins-Glow
De Skins-Glow is een nieuwe, huidverbeterende behandeling waarbij gelijktijdig meerdere technieken worden toegepast om zo een maximaal effect te bereiken. Met deze behandeling krijgt u een mooiere, egale en strakkere huid en wordt de huidtextuur verbeterd. 

 

De behandeling bestaat uit 2 behandelingen:

- CarboxyNeo apparaat

- Mesoéclat® (Peeling + Ampul)

Het CarboxyNeo apparaat zorgt ervoor dat de huid grondig wordt geëxfolieerd en gelijktijdig wordt de zuurstoftoevoer naar de huid van binnenuit verhoogd. Dit zorgt ervoor dat werkstoffen optimaal opgenomen kunnen worden en dat de huidconditie wordt verbeterd. Door middel van radiofrequente straling (RF) wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om collageen en elastine te regenereren, wat er voor zorgt dat de huid gladder en strakker wordt. Vervolgens wordt de Mesoéclat® behandeling ingezet. Deze behandeling bestaat uit 2 stappen: Eerst wordt een zuur over de huid gebracht om de dode huidcellen los te weken. Vervolgens wordt een sterk hydraterend, glowy ampul in de huid gemasseerd. Dit ampul bevat actieve ingrediënten met regenererende, hydraterende en antioxiderende eigenschappen. Het effect van deze behandeling is wetenschappelijk bewezen. Een groot voordeel is dat er geen hersteltijd zit op deze behandeling, u ziet er direct na de behandeling al meteen stralend uit!


SkinsXclusive
Voor iedereen die ervan houdt om de huid te verwennen! Een luxe, uitgebreide behandeling  ter ontspanning en verbetering van de huid. 

Tijdens de SkinsXclusive behandeling wordt gebruik gemaakt van diverse technieken en combinaties van bovenstaande behandelingen. De behandeling bestaat uit: 

Basic Skinsfacial + Bindweefselmassage + Face Cupping + Mesoéclat® + Casmara Alginaat Masker. 

SkinsClinique - Fotoshoot 07-12-2022 (185)_edited.jpg

Skins - Advies

  • Na de behandeling dient u 12 uur niet te douchen.

  • Vermijd de eerste 24 uur blootstelling aan warmte.

  • Bij een speciale gelegenheid wordt geadviseerd om een skins-facial minimaal 3 tot 6 dagen hiervoor te ondergaan. 

bottom of page