Acne
Pigment
stoornissen

Over Ons

Welkom bij SkinsClinique, dé kliniek gericht op huidverbetering.

SkinsClinique staat voor expertise, kwaliteit en huidzorg op maat. Gediplomeerde en bekwame professionals werken met u samen aan het verbeteren van uw huid.

Bij ons kunt u terecht voor al uw huidproblemen; Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in alle huidtypen en hebben veel ervaring op het gebied van de donkere huid. Dit huidtype vergt extra kennis en ervaring! 

Bij SkinsClinique kunt u terecht voor diverse behandelingen zoals: acnebehandelingen, microneedling, laserontharing, mesotherapie, maar ook botox- en fillerbehandelingen.

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Uw huid is dus in veilige handen. Bovendien hebben wij samenwerkingsovereenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Na het eerste, vrijblijvende consult wordt er samen met de huidtherapeute besproken welke behandeling het beste bij u past. Elke behandeling wordt op een comfortabele en effectieve wijze verricht met extra persoonlijke aandacht. Uw huid is onze zorg!


- Team SkinsClinique

Team

91250324_2845012295535761_88127792793906

Sonya Ahmed

Huidtherapeute / Eigenaar

"Ik ben in 2015 afgestudeerd  aan de Hogeschool Utrecht aan de opleiding Huidtherapie. Ik heb bij verschillende klinieken gewerkt, waardoor ik de nodige kennis en ervaring heb kunnen opdoen. Ik heb mij verdiept in de donkere huid, omdat dit een complexe huid is. De huid is mijn passie. Ik prijs mijzelf gelukkig om van mijn passie mijn dagelijkse bezigheid en expertise te maken". 

girl-icon-png-images-vector-and-psd-file

Suyen Nannan Panday

Huidtherapeute

Stel je team voor! Klik hier om foto's, tekst en links toe te voegen of gegevens uit je verzameling te koppelen.

Dr. Jan Aghina

Cosmetisch Arts

Stel je team voor! Klik hier om foto's, tekst en links toe te voegen of gegevens uit je verzameling te koppelen.

Ervaringen bij SkinsClinique

"Locatie is gunstig. Salon ziet er prachtig uit, professionele ontvangst. Heb van de week mijn eerste behandeling gehad, een peeling. Ben hier zeer tevreden over. De huidtherapeut heeft veel kennis waardoor je je direct op je gemak voelt en ook geen agressieve verkoop van producten. Wat ik vaak ervaar bij andere salons. Dus zeker 5 sterren waard."

—  April Bragonje

Openingstijden

Maandag:     

Dinsdag:        

Woensdag:    

Donderdag:   

Vrijdag:          

Zaterdag:       

Zondag:          

Gesloten

10:00 - 19:00

10:00 - 19:00

10:00 - 19:00

10:00 - 19:00

10:00 - 19:00

Op afspraak

Contact
Nieuwsbrief

SkinsClinique

Ouddiemerlaan 201

1111 GZ, Diemen

www.skinsclinique.nl

info@skinsclinique.nl

020 - 354 74 85

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© Copyright - SkinsClinique