Acne
Pigment
stoornissen

Over Ons

Welkom bij SkinsClinique, dé kliniek gericht op huidverbetering.

SkinsClinique staat voor expertise, kwaliteit en huidzorg op maat. Gediplomeerde en bekwame professionals werken met u samen aan het verbeteren van uw huid.

Bij ons kunt u terecht voor al uw huidproblemen; Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in alle huidtypen en hebben veel ervaring op het gebied van de donkere huid. Dit huidtype vergt extra kennis en ervaring! 

Bij SkinsClinique kunt u terecht voor diverse behandelingen zoals: acnebehandelingen, microneedling, laserontharing, mesotherapie, maar ook botox- en fillerbehandelingen.

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Uw huid is dus in veilige handen. Bovendien hebben wij samenwerkingsovereenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Na het eerste, vrijblijvende consult wordt er samen met de huidtherapeute besproken welke behandeling het beste bij u past. Elke behandeling wordt op een comfortabele en effectieve wijze verricht met extra persoonlijke aandacht. Uw huid is onze zorg!


- Team SkinsClinique

Team

Schermafbeelding%25202019-07-11%2520om%2

Sonya Ahmed

Huidtherapeute / Eigenaar

Hallo en welkom allemaal! Mijn naam is Sonya en ik ben het gezicht achter SkinsClinique! Sinds 2015 ben ik werkzaam als huidtherapeute. In 2019 heb ik de grote stap genomen om mijn passie te combineren met het ondernemerschap. In mijn vak ben ik enorm doelgericht en wil ik het uiterste behalen. Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Huidtherapeuten en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

SkinsClinique betekent voor mij een kwalitatief hoogwaardige kliniek, laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Eerlijkheid en deskundigheid staan hierbij centraal. Ik hoop hiermee zoveel mogelijk mensen te mogen helpen aan het realiseren van hun wensen. Tot gauw!

DSC04599-2_edited.jpg

Nhu-Y Nguyen

Huidtherapeute

Hi! Mijn naam is Nhu-Y; Sinds 2018 een gekwalificeerde huidtherapeute aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici. In mijn vak ben ik zeer ambitieus en gepassioneerd en zal altijd een optimale behandeling uitvoeren met voldoende tijd en aandacht.

 

Daarnaast ben ik sterk resultaatgericht en heb een fijn oog voor detail. Ik zal uw huid als mijn eigen huid behandelen. Ook geef ik standaard eerlijk en deskundig advies en zal ik u te allen tijde ondersteunen in het behandeltraject.

 

Hopelijk tot gauw!"

Dr. Jan C.F.M. Aghina

Cosmetisch Arts

Dr Jan CFM Aghina was aanvankelijk vliegerarts bij de Koninklijke Luchtmacht en gaf later leiding aan vele organisaties in de gezondheidszorg. Daarnaast bleef hij altijd ook praktiseren om voeling te houden met de patiënten. In de cosmetische geneeskunde volgde hij opleiding en trainingen aanvankelijk in Nederland, later ook in Barcelona, Wenen en Warschau. Rimpelbehandelingen met fillers, correcties met behulp van pdo-draden, lipvergrotingen en huidverjonging zijn de belangrijkste aandachtsgebieden voor Dr Jan Aghina. 

Celine Kotan

Schoonheidsspecialiste

Stel je team voor! Klik hier om foto's, tekst en links toe te voegen of gegevens uit je verzameling te koppelen.

Mabel Deun

Administratief Medewerker

Stel je team voor! Klik hier om foto's, tekst en links toe te voegen of gegevens uit je verzameling te koppelen.