top of page
65a23752-0bbc-4ba9-8a3d-4c4a3805e8f7.JPG

Over Ons

Welkom

Welkom bij SkinsClinique, dé kliniek gericht op huidverbetering.

SkinsClinique staat voor expertise, kwaliteit en huidzorg op maat. Gediplomeerde en bekwame professionals werken met u samen aan het verbeteren van uw huid.

Bij ons kunt u terecht voor al uw huidproblemen; Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in alle huidtypen en hebben veel ervaring op het gebied van de donkere huid. Dit huidtype vergt extra kennis en ervaring! 

Bij SkinsClinique kunt u terecht voor diverse behandelingen zoals: acnebehandelingen, microneedling, laserontharing, mesotherapie, maar ook botox- en fillerbehandelingen.

Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Uw huid is dus in veilige handen. Bovendien hebben wij samenwerkingsovereenkomsten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Na het eerste, vrijblijvende consult wordt er samen met de huidtherapeute besproken welke behandeling het beste bij u past. Elke behandeling wordt op een comfortabele en effectieve wijze verricht met extra persoonlijke aandacht. Uw huid is onze zorg!


- Team SkinsClinique

SkinsClinique - Fotoshoot 07-12-2022 (220)_edited.jpg
Acne
Pigment
stoornissen

 Team

Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van

Sonya

Huidtherapeute

sarah.png

Sarah

Huidtherapeute

SkinsClinique - Fotoshoot 07-12-2022 (75).JPG

Janneke

Huidtherapeute

Vital2-2018-11-Dr_edited_edited.png

Dr. Jan

Cosmetisch Arts

IMG_5389_edited_edited.jpg

Mabel

Front Office

logo-huidtherapie_edited.png
kwaliteitsregister_paramedici_logo-1-290x300_edited.png
bottom of page