top of page
SkinsClinique - Fotoshoot 07-12-2022 (32).JPG

Skinboosters

MESOTHERAPIE

Acne

De ultieme boost

Last van een doffe huid? Dan is de SkinBooster behandeling de perfecte manier om je huid te laten stralen. Deze behandeling geeft onmiddelijk hydratatie, huidversteviging en voeding. De behandeling is speciaal ontwikkeld om hydratatie levels weer in optimale conditie te krijgen en om de huid te verstevigen door de aanmaak van elastine en collageen te boosten.

Mesotherapie

Door middel van kleine prikjes wordt een vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen (essentiële vitaminen in een optimale concentratie, aminozuren en antioxidanten) in de middelste huidlaag ingebracht. De basis is hyaluronzuur, een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Door de meso-injecties verbeteren de stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van verouderingsverschijnselen wordt aangepakt.

De mesogun verdeelt de vloeistof gelijkmatig en zorgt ervoor dat het overal even diep in de huid komt. Verdoving is hiervoor niet nodig, de behandeling is prima te ondergaan.

Welke skinboosters zijn er?

 • Vitamin C Booster:  Ascorbinezuur (de meest stabiele vorm van Vitamine C) zorgt voor een boost van de collageen aanmaak en voor collageen van betere kwaliteit. De antioxidant helpt bij aanpak van vroegtijdige veroudering door o.a. UV, roken, stress, slaaptekort, ziekte en een ongezonde levensstijl. Ascorbinezuur is ook zeer effectief in het verminderen en vervagen van hyperpigmentatie door UV en moeilijk te behandelen verkleuringen als gevolg van hormonen en ontstekingsreacties (bijv. littekens). Daarnaast vermindert het bloeduitstortingen, roodheid en werkt het ontstekingsremmend. Daardoor heeft het een therapeutisch effect op rosacea en acne. Doordat het de huid barrière versterkt is het ook een effectief middel om de gevoelige en rode huid te kalmeren en het huideigen afweersysteem te versterken.

 • Hyaluronic Booster: Hyaluronzuur vult de ruimte tussen collageen en elastine vezels. Het belangrijkste kenmerk is dat het tot 1000 maal het eigen gewicht aan vocht kan aantrekken en vasthouden. Dit zorgt voor optimale hydratatie, behoud van elasticiteit en meer volume in de huid: het effect dat fijne lijntjes van binnenuit worden opgevuld. 
   

 • Revita-HA Booster: De Revita HA is speciaal ontwikkeld als revitaliserend en intensief hydraterende cocktail voor de vermoeide, vale huid en voor aanpak van rimpels en huidverslapping. Deze krachtige vitamine cocktail geeft daarnaast een boost aan de collageen aanmaak, verbetert de hydratatie, teint en textuur van de huid, werkt ontstekingsremmend, beschermt tegen beschadigingen door vrije radicalen (roken, zon, stress) en heeft een huid verhelderende werking
  .

  De cocktail bevat:
  - Hyaluronzuur
  - 24 aminozuren: de bouwstenen van letterlijk alles in het menselijk lichaam, dus ook van de huid. Het lichaam kan pas gezonde huidcellen, collageen en elastine produceren als het over voldoende aminozuren beschikt.
  12 Vitaminen: (A, B1, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, E, H). Deze vitaminen ondersteunen en stimuleren de huideigen (herstel)processen en zorgen zo voor een sterke, gezond uitziende huid.
  - 4 Mineralen: voorzien de huidcellen van energie die nodig is om de huidherstel- en vernieuwingsprocessen uit te voeren en zorgen dat vitaminen hun werk goed kunnen doen
  - 4 Co-enzymen: voorzien de huid van energie om collageen en elastine aan te maken, stimuleren de cel vernieuwing en zijn dankzij het hoge gehalte antioxidanten, in staat om cel beschadigingen en collageenafbraak als gevolg van vrije radicalen te voorkomen en te herstellen. 

Microneedling Skinboosters

Niet iedereen vindt het fijn om een behandeling met injecties te ondergaan. Daarom biedt SkinsClinique de SkinBoosters ook aan in combinatie met de Dermapen. Dit is een mildere manier van het insluizen van  hyaluronzuur of vitamine Cocktails. Lees hier meer over de Dermapen.

SkinsClinique - Fotoshoot 07-12-2022 (191) (1)_edited.jpg

Skins-Advies

 • Na de behandeling niet aan de wondjes zitten; Laat de huid zoveel mogelijk met rust zodat deze snel herstelt.

 • Vermijd teveel blootstelling aan zonlicht

 • Vermijd zonnebank

 • ALTIJD insmeren met zonnebrandcreme. In de winter SPF 30, in de zomer SPF 50

bottom of page