Skinboosters

Acne

De ultieme boost

Last van een doffe huid? Dan is de SkinBooster behandeling de perfecte manier om je huid te laten stralen. Deze behandeling geeft onmiddelijk hydratatie, huidversteviging en voeding. De behandeling is speciaal ontwikkeld om hydratatie levels weer in optimale conditie te krijgen en om de huid te verstevigen door de aanmaak van elastine en collageen te boosten. SkinsClinique biedt de Skinboosters op twee manieren aan: Injectabel met behulp van een mesogun of met een Dermapen. Lees hier meer over beide technieken.

Injectabele Skinboosters

Door middel van kleine prikjes wordt een vloeistof met daarin een cocktail aan werkstoffen (essentiële vitaminen in een optimale concentratie, aminozuren en antioxidanten) in de middelste huidlaag ingebracht. De basis is hyaluronzuur, een stof die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. Door de meso-injecties verbeteren de stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van verouderingsverschijnselen wordt aangepakt.

De mesogun verdeelt de vloeistof gelijkmatig en zorgt ervoor dat het overal even diep in de huid komt. Verdoving is hiervoor niet nodig, de behandeling is prima te ondergaan.

De behandeling bestaat uit 1 tot 2 behandelingen of uit een serie van 6 behandelingen over een periode van 2 à 3 maanden: dit is afhankelijk van het te behandelen gebied en het wenselijke resultaat. Voor het behoud van het resultaat is een vervolgbehandeling nodig om de 2-3 of 6-12 maanden aan te raden. Het resultaat is echter al na de eerste behandeling te merken: de huid ziet er veel frisser, gladder en daardoor jonger uit.

3248934303.jpg

Dermapen Skinboosters

Niet iedereen vindt het fijn om een behandeling met injecties te ondergaan. Daarom biedt SkinsClinique de SkinBoosters ook aan in combinatie met de Dermapen. Dit is een mildere manier van het insluizen van  hyaluronzuur of vitamine Cocktails. Lees hier meer over de Dermapen.

Skins-Advies

  • Na de behandeling niet aan de wondjes zitten; Laat de huid zoveel mogelijk met rust zodat deze snel herstelt.

  • Vermijd teveel blootstelling aan zonlicht

  • Vermijd zonnebank

  • ALTIJD insmeren met zonnebrandcreme. In de winter SPF 30, in de zomer SPF 50