top of page
SkinsClinique - Fotoshoot 07-12-2022 (115)_edited.jpg

Laser Ontharing
Soprano Ice Platinum

Acne

Wat is Laser?

Last van overmatig haargroei? Heeft u te maken met ingegroeide haren na het scheren? Of wilt u gewoonweg niet meer hoeven scheren, waxen, harsen op epileren? SkinsClinique biedt de oplossing hiervoor door middel van Lasertherapie!

SkinsClinique - Fotoshoot 07-12-2022 (108)_edited_edited.jpg

Laserontharing is een van de modernste en snelste manier van ontharen. Een laserstraal is een lichtbundel die bestaat uit één golflengte. Bij het laserapparaat voor ontharen is de golflengte gericht op melanine (pigment). Melanine bevind zich in het haarzakje. Door middel van korte pulsen komt de lichtbundel van de laser in de huid, melanine absorbeert de lichtbundel en wordt warm, waardoor het haarzakje wordt beschadigd en er geen of nauwelijks meer een nieuwe haar kan ontstaan. Hierdoor kunnen alleen gepigmenteerde haren permanent verwijderd worden. 

 

Bij SkinsClinique laseren wij de ongewenste haargroei met de Soprano ICE Platinum Laser. Pijnloos en definitief ontharen is nu een mogelijkheid met de Soprano Laser. De Soprano zorgt ervoor dat het pigment wat zich bevindt in het haarzakje geabsorbeerd wordt. Het pigment zet dit om in warmte waardoor de haarwortel definitief afsterft. De warmte wordt geleidelijk aan opgebouwd tot een temperatuur van 50 graden. Door de geleidelijke opbouw wordt de behandeling als nagenoeg pijnloos ervaren. 

Veelgestelde vragen 

Skins - Advies

  • De huid mag voor en na de behandelingen gewoon blootgesteld worden aan zonlicht! 

  •  De haren tussen de behandelingen door niet epileren of harsen. Wel mogen de haren geknipt of geschoren worden.

  • Vermijd de sauna 24 uur na de behandeling.

bottom of page