Laser Ontharing

Soprano Ice Platinum

Acne

Wat is Laser?

Last van overmatig haargroei? Heeft u te maken met ingegroeide haren na het scheren? Of wilt u gewoonweg niet meer hoeven scheren, waxen, harsen op epileren? SkinsClinique biedt de oplossing hiervoor door middel van Lasertherapie!

5f1bab_4172aece8587492bab95a7299dbec837_

Laserontharing is een van de modernste en snelste manier van ontharen. Een laserstraal is een lichtbundel die bestaat uit één golflengte. Bij het laserapparaat voor ontharen is de golflengte gericht op melanine (pigment). Melanine bevind zich in het haarzakje. Door middel van korte pulsen komt de lichtbundel van de laser in de huid, melanine absorbeert de lichtbundel en wordt warm, waardoor het haarzakje wordt beschadigd en er geen of nauwelijks meer een nieuwe haar kan ontstaan. Hierdoor kunnen alleen gepigmenteerde haren permanent verwijderd worden. 

 

Bij SkinsClinique laseren wij de ongewenste haargroei met de Soprano ICE Platinum Laser. Pijnloos en definitief ontharen is nu een mogelijkheid met de Soprano Laser. De Soprano zorgt ervoor dat het pigment wat zich bevindt in het haarzakje geabsorbeerd wordt. Het pigment zet dit om in warmte waardoor de haarwortel definitief afsterft. De warmte wordt geleidelijk aan opgebouwd tot een temperatuur van 50 graden. Door de geleidelijke opbouw wordt de behandeling als nagenoeg pijnloos ervaren. 

Veelgestelde vragen 

Waarom laseren met de Soprano Ice Platinum?


De Soprano Laser is de nieuwste generatie van laserontharing. Het is een geavanceerde ontharingsmethode dat meerdere laser golflengten en technologieen bevat. De Soprano Ice Platinum heeft drie lasers in 1. Dit betekent dat de laserbehandelingen 3 keer effectiever zijn dan reguliere ontharingslasers.
Wat is het verschil tussen Laser en IPL?


Met de IPL methode wordt de huid blootgesteld aan een breedspectrum licht (diffuus flitslicht). Diffuus licht kan minder gericht geplaatst worden dan laserlicht. Hierdoor reageren de diepere haarwortels onvoldoende en worden de haarwortels niet volledig vernietigd. IPL ontharen lijkt voordeliger dan laser ontharen, echter door de vele behandelingen om hetzelfde resultaat te bereiken komt men duurder uit. Laser ontharen is zeer specifiek en daarom doeltreffend. Laserlicht komt enkel bij het pigment van de haarwortel, waardoor ook diepergelegen haarwortels maximaal worden vernietigd.
Wat zijn de voordelen van de Soprano Ice Platinum?


- 100% Pijnloos ontharen - Geschikt voor alle huidtypen - Behandeling van de donkere huid & zongebruinde huid - Geen kans op verbrandingen & pigmentverschuivingen - Kop van -3 graden ter verkoeling hierdoor een comfortabele behandeling - Snelle en pijnloze behandeling - Veiligste lasertechniek
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?


Het aantal behandelingen is afhankelijk van de huid- en haarkleur, de haardikte en dichtheid. Het gemiddelde aantal behandelingen ligt tussen de 8 en 10 behandelingen. Dit is sterk afhankelijk van eerder genoemde factoren. Tijdens de intake kan onze huidtherapeute u een betere indicatie geven. De intake is bij SkinsClinique geheel kosteloos en vrijblijvend.

Skins - Advies

  • De huid mag voor en na de behandelingen gewoon blootgesteld worden aan zonlicht! 

  •  De haren tussen de behandelingen door niet epileren of harsen. Wel mogen de haren geknipt of geschoren worden.

  • Vermijd de sauna 24 uur na de behandeling.