top of page

Injectables

Acne

Bij SkinsClinique kunt u terecht voor Botox & Fillerbehandelingen. De behandelingen worden uitgevoerd door de zeer ervaren cosmetisch arts Dr. Jan C.F.M. Aghina. 

Botox

Rimpels geven je gezicht karakter, maar zijn soms ook een bron van ergernis. Met een professionele botoxbehandeling kun je het volgende bereiken:
• Verminderen van kraaienpootjes
• Verminderen van lachrimpels
• Het ontspannen van de fronsrimpel
• Het ontspannen van een ongewenste gezichtsuitdrukking (bijvoorbeeld sterk ingetrokken mondhoeken).

Botox is een merknaam en bestaat uit botuline toxine. De werkzame stof wordt ingespoten in de spieren waar rimpels zich bevinden. Dankzij de botoxbehandeling wordt de spieractiviteit tijdelijk verdoofd, waardoor rimpels tijdelijk verzachten / verdwijnen.

Het resultaat van een botox behandeling is al na drie tot zes dagen te zien. De huid ziet er zichtbaar ontspannen uit en de rimpel wordt minder diep. Na veertien dagen is het effect optimaal en dit behoud je vier tot zes maanden.

Introlift-Botox-for-TMJ-Relief-Woman-Bot

Fillers

Afspraak in overleg

Verliest je huid volume en elasticiteit? Hyaluronzuur fillers vervagen de rimpels en geeft de huid haar volume terug. Fillers helpen de jeugdige vorm van het gezicht te herstellen.

Wij werken uitsluitend met fillers die door het lichaam afgebroken kunnen worden. Deze tijdelijke fillers bevatten hyaluronzuur een stof die ook in de huid en het lichaam voorkomt. De fillers brengen volume op plaatsen waar dat gewenst is. Met deze fillers vullen we volumeverlies op en kan het zorgen voor huidverbetering. Een filler heeft de eigenschap om vocht aan zich te binden, waardoor er volume wordt gecreëerd. De filler voor huidverbetering heeft de specifieke eigenschap om de fibroblasten in de huid te stimuleren tot aanmaak van collageen en elastine die de huid stevig en veerkrachtig houden. De tijdelijke fillers dienen na circa 12 maanden herhaald te worden om het resultaat te behouden. Permanente fillers zijn verboden in Nederland.

Met fillers kunnen diverse gebieden worden behandeld:

 • Lippen opvullen
  De mond is een gebied waar veel mensen meer volume zouden willen hebben. In de medische wereld wordt dit ook wel een lipvergroting genoemd. Door de lipcontouren te injecteren kan volumeherstel bereikt worden. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden: marionetlijnen, liplijnen, rimpels in de bovenlip en de neuslippenlijn kunnen allemaal aangepakt worden.

 • Ogen en wallen
  Wallen worden gekenmerkt door hangende huid rondom de ogen. Ook aan de zijkant van de ogen kunnen rimpels ontstaan. Deze rimpels worden ook wel kraaienpootjes genoemd. De oogspieren moeten hier hard werken om de huid in plooi te houden. Andere problemen in dit gebied zijn het behandelen van holle ogen, zakkende wenkbrauwen of fronsrimpels. Dit wordt meestal gedaan met een combinatie van botox en fillers.

 • Neus en kin
  Deze kunnen gemakkelijk worden opgevuld met fillers om zachtere contouren en een natuurlijk gelaat te creëren. Ook volumeverlies in de kaak kan gemakkelijk worden gecompenseerd. Een ingevallen kin opvullen met fillers is dan een logische stap. Zeker wanneer u last heeft van een verslapte kaaklijn, hangende mondhoeken of een sombere blik.

 • Opvullen van voorhoofd en wangen

Voor meer informatie over injectables (Botox en/of fillers) bent u van harte welkom voor een consult met onze cosmetisch arts J. C.F.M. Aghina. Voor een prijsoverzicht zie prijslijst.

Skins - Advies

 • Na de behandeling dient u 24 uur niet te douchen.

 • Vermijd de eerste 24 uur blootstelling aan warmte.

 • Het wordt aangeraden om 30 minuten voor de behandeling paracetamol in te nemen.

 • Verdoving door de arts is mogelijk (lidocaine)

 • Emla-creme (verdoving) is mogelijk, op doktersrecept te verkrijgen.

bottom of page