HydroFacial

Acne
Pigment
stoornissen

Hydrodermabrasie

Vertoont uw huid rimpeltjes/lijntjes of is uw huid dof, mat, ruw, droog of schilferig? Dan is een Hydrodermabrasie behandeling een uitstekende oplossing! Voor een directe glow is dit DE behandeling om stralend de deur uit te gaan.

Hydrodermabrasie is de opvolger van Microdermabrasie. Met deze behandeling verwijderen we door middel van een vacuumtip en serum het bovenste laagje dode huidcellen (pijnloos) van de huid. Hierdoor komt de jongere, onderliggende huid aan de oppervlakte. Tegelijkertijd verzorgt het serum de diepere huidlagen. Bovendien wordt de huid aangezet om nieuwe cellen te vormen en treedt er huidverjonging op. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid in tegenstelling tot de traditionele microdermabrasie.

Een Hydrodermabrasie behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. Het resultaat is een egaal, gladde gehydrateerde huid.

Behandelingen in kuurverband geven verreweg het beste resultaat. Hierbij moet u denken aan een serie van gemiddeld 6 behandelingen die 1 maal in de week plaats vindt. Als oppepper volstaat een behandeling per maand, als onderdeel van een gezichtsbehandeling.

4-Voudige werking

Hydrodermabrasie heeft het voordeel dat het aan meerdere doelen tegelijk werkt:

* Reiniging & Extractie: Onder vacuüm wordt met de speciale vloeistoffen de huid diep gereinigd en vind sebum/talg extractie van comedonen en poriën plaats. Vuil en sebum worden afgevoerd in de opvangcontainer

* Exfoliatie & Peeling: met hydro-dermabrasie wordt de huid geëxfolieerd m.b.v. van speciale vloeistoffen (AHA en BHA oplossingen). Dode huidcellen/debris worden verwijderd en afgevoerd in de opvangcontainer

* Hydrateren & Kalmeren : infusie van hyaluronzuur met toevoegingen zorgt voor intensieve hydratatie en kalmeert de huid

* Insluizen / Voeden:  Met Hydro-Dermabrasie worden ook direct serums en werkstoffen in de huid gesluisd.  Bovendien zorgt de vacuüm-massage voor verhoogde doorbloeding en lymphatische activiteit waardoor stoffen sneller en beter worden opgenomen.  

Huidadvies bij Hydrodermabrasie

  • De huid ziet er na de behandeling fris en stralend uit, dus laat de huid de eerste dag zo veel mogelijk met rust.

  • Na 2 dagen is er kans dat de huid lichtjes vervelt. Laat losgekomen huidvelletjes zitten.

  • Smeer je dagelijks goed in met een SPF factor 30 tot 50